Home » » Наскільки ви готові відкрити власний бізнес?

Наскільки ви готові відкрити власний бізнес?

Якщо ваші рішення на цей рік включають початок власного бізнесу, ви не самотні. Що може принести більше задоволення, ніж прийняття рішень, встановлення своїх годин роботи, і досягнення результату?
Проте, вирушаючи у вільне плавання, потрібно розуміти, що це не проста справа. І багато майбутні підприємці швидко стають роздратованими через важку роботи і змін у способі життя.
Ви не можете підготувати себе до кожного аспекту ведення свого бізнесу, але ось деякі ключові питання, які варто собі задати, перш ніж зробити вирішальний крок.
1. Наскільки добре ви працюєте без стратегії?
Чи потребуєте ви в постійному керівництві і мотивації від інших людей? Наскільки добре ви керуєте своїм часом, якщо ніхто вас не контролює чи начальник Не встановив крайній термін?
Багато людей думають, що ставши главою власної справи, життя стане набагато простіше. Але це не завжди так. Буває складно почати роботу, коли немає чіткої вказівки про те, що ви повинні робити або з чого взагалі почати. Зрозуміло, що успішні підприємці незалежні, винахідливі і їх не потрібно змушувати діяти, щоб бути ефективними і продуктивними.
2. Ви винахідник або підприємець?
Багато успішних стартапів народжуються з чудовою ідеї. Проте, відмінною ідеї продукту або винаходи не завжди достатньо, щоб зробити хороший бізнес. Занадто часто, «бізнесмен - винахідник» залишається сфокусованим на продукті, зразку, патенті, не звертаючи уваги на інші аспекти розвитку бізнесу. Просто тому, що ви розробляєте відмінний продукт не означає, що клієнти будуть миттєво вибудовуватися до вас у чергу. А ось у підприємців це виходить.
Звичайно, якщо ви вважаєте себе більше винахідником, ніж підприємцем, це не обов'язково заважає вам почати свій бізнес. Але, можливо, вам варто знайти партнера з додатковими підприємницькими навичками та інтересами, які допоможуть підняти вашу ідею на новий рівень.
3. Чи становить ваша бізнес-ідея цінність для клієнтів?
Можливо, ви чули приказку: «Робіть те, що любите, а гроші прийдуть». І хоча це прекрасно звучить в теорії, так не завжди відбувається в реальному житті. Без сумнівів, ваше захоплення справою є важливим ключем до успіху, але для того, щоб побудувати прибутковий бізнес, вам потрібно запропонувати щось, що необхідно іншим людям. Тому що люди витрачають гроші на продукти або послуги, які задовольняють їх потребу чи бажання. І якщо немає попиту, бізнес завалиться.
4. Що відрізняє ваш бізнес?
Чи схожа ваша бізнес-ідея на інші бізнеси, які вже існують, або у вас є унікальна пропозиція? Наскільки заповнений ваш цільовий ринок? Це важливі питання, над якими варто подумати. Але варто мати на увазі, що ключ до успіху не завжди залежить від знаходження абсолютно незаповненою ніші (і навряд чи ви знайдете хоча б одну таку!). Швидше, це залежить від того, як ви визначаєте вашу компанію і її місце на «ринку». Навряд чи Starbucks були першою компанією, що вирішила продавати каву, і вони не будуть останніми.
Коротше кажучи, ви не завжди повинні починати бізнес з абсолютно нової ідеї. Погляньте на вашу цільову нішу, визначте, де є вільне місце, яке необхідно заповнити. З'ясуйте кращий можливий спосіб, щоб задовольнити цю потребу і розвивайте цей спосіб. Вам не завжди необхідно створювати новий шлях, але вам потрібно запропонувати вашим клієнтам переконливі причини, чому варто вибрати саме вас, а не конкурентів.
5. Чи готові ви поєднувати обов'язки?
Коли ви співробітник в компанії, є людина, яка вирішить питання, якщо принтер раптом перестане працювати, або ви захочете розмістити стенд на виставці. Зовсім інша ситуація, коли ви тільки починаєте свою справу.
Запуск свого бізнесу, як правило, включає в себе поєднання декількох обов'язків, а то й усіх. В один момент ви в техподдержке, в іншій - продаєте. Тому перед тим як організувати власний бізнес, переконайтеся, що ви будете комфортно себе почувати, виконуючи різні функції, в тому числі не завжди такі прості і захоплюючі.
6. Чи є у вас фінансова основа, щоб почати прямо зараз?
Якщо вам необхідно точно знати, коли ваша наступна сума грошей прийде, робота на себе буде вкрай напруженою. Малі бізнеси, включаючи фрілансерів, припускають злети і падіння в їх доходах. І коли ви запускаєте стартап, пов'язаний з продуктом, ваш бізнес не може бути прибутковим, принаймні, 3-5 років.
Важливо дивитися реалістично на те, як ви будете фінансово підтримувати себе і свій бізнес. В основному, найкращий час, щоб підготуватися до організації власного бізнесу, поки ви все ще працюєте на іншій роботі.
7. Як ви реагуєте на відмову і розчарування?
Коли ви сильно вкладаєтеся в те, що ви робите, стає складно не сприймати кожну відмову особисто. Проте, будучи підприємцем, ви ймовірно отримаєте багато поганих новин - наприклад, від інвестора, упущеного збуту, або поганого відгуку в блозі. Якщо ви концентруєтеся на відмову або сильно переживаєте, ви не тільки витрачаєте свій час, ви також нічому не вчитеся з досвіду.

Заключне слово
Переймаючись важкими питаннями заздалегідь, ви можете придбати успіх і уникнути невдачі. Однак, якщо один або дві відповіді зупинили вас, не дозволяйте їм відлякати вас від здійснення вашої мрії. Є всі шанси стати успішним підприємцем. Єдине що, можливо, вам будуть потрібні додаткові кроки, щоб пересилити поточні недоліки.

3 коментарі:

  1. Ви шукаєте бізнес-кредит, особистого кредиту, іпотечного кредиту, позики на покупку автомобіля, студентські позики, позики консолідації заборгованості, незабезпечених кредитів, і так далі .. Або ти відмовився кредиту банком або фінансовою установою по одному або кількох причин. Ви перебуваєте в правильному місці для кредитних рішень! Я приватний кредитор, я видавати кредити компаніям і фізичним особам за низькою і доступною відсотковою ставкою 3% річних. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами через.
    stegermichaelonline@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  2. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити
  3. Добры дзень, мы даем любы від крэдыту, такі як студэнцкі, пазыковы, бізнес -крэдыт, асабісты крэдыт і іншыя. Вы шукаеце хуткі і лёгкі крэдыт або махлярства ў мінулым? Калі гэта так, вы знаходзіцеся ў правільным месцы, дзе вы можаце паспяхова падаць заяўку на крэдыт без дадатковых затрымак. Заўвага: Усе заяўнікі крэдыту павінны звязацца з намі па электроннай пошце для атрымання дадатковай інфармацыі: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ВідповістиВидалити