Home » » Сім порад мільйонерa:

Сім порад мільйонерa:

1. Припиніть витрачати гроші Для прикладу досвід Роберта Флетчера: «Коли я приїхав в Україну, я купив собі мобільний телефон всього за 50 доларів, а тут я бачу навіть у 18-річної дівчини телефон вартістю від 200 до 500 доларів». 
2. Почніть відкладати гроші В ідеалі потрібно зберігати від 10 до 50% свого доходу. Логіка проста: коли у вас немає грошей, у вас немає і шансу скористатися новими бізнес-можливостями, а заразом і перевірити на практиці один з головних законів грошей, який говорить: «Гроші притягують гроші». 
3. Вкладайте в нерухомість і своє житло Нерухомість може бути гарною можливістю для інвестицій. 
4. Захищайте свої гроші Вкладайте гроші обережно, гарантовано і бажано без ризику. 
5. Інвестуйте гроші разом з розумними, досвідченими людьми Кращий партнер з інвестицій - людина, яка вже має досвід заробляння грошей. Він зможе підказати, які інвестиції прибутковіший, а які надійніше (це не синоніми). 
6. Знайдіть нові способи, щоб зберігати гроші приносили вам більше грошей, а ці гроші - ще більше грошей. Тобто гроші, які ви зберігаєте, ви повинні знову і знову вкладати. Правило від Роберта Флетчера: тільки після того, як у вас з'явиться п'ять джерел доходу, ви можете витратити 10% на розваги та великі покупки (авто, новий телевізор і т.д.) 
7. Вчіться Вчитися потрібно тому, як можна заробити більше грошей. В ідеалі, вам треба вчитися щотижня, щоб ще більше збільшити свої доходи.

0 коментарі:

Дописати коментар