Home » » Ідея для бізнесу: виготовлення садових фігурок

Ідея для бізнесу: виготовлення садових фігурок

Як же змінилися сучасні садові ділянки на вітчизняних дачах! Якщо ще не так давно їх прикрасою були тільки кущики троянд навколо будинку, а сам ландшафт ряснів овочами, картоплею або кущами смородини, то зараз з'явилися спеціальні садові фігурки, які можна використовувати для дизайнерського прикраси будь-якого ландшафту. Кілька таких виробів цілком можуть оживити будь-який майданчик в саду, навколо них незмінно люблять грати діти, та й вигляд у всього ділянки виходить досить креативний.

Ідея для бізнесу: створення гарних садових фігурок
Оскільки такі зображення користуються безсумнівним успіхом, а ціна їх останнім часом стала цілком по кишені сім'ям навіть з обмеженим бюджетом, випуск подібних фігурок можна вважати непоганим вкладенням капіталу. До головних достоїнств цього бізнесу можна віднести його окупність: на виготовлення красивих статуеток багато грошей не потрібно, зате ціна кожної перевершує собівартість майже в чотири рази.
Що потрібно для організації такого бізнесу?
Для початку знадобиться суміш, з якої зазвичай створюються такі зразки. Це може бути як гіпс, так і бетон. Застосовується ще і виливок з штучного каменю - полистоун. Чим більше асортимент матеріалів, тим краще: різні покупці зможуть вибирати що-небудь під свої запити.
Заздалегідь заготовляються спеціальні форми, в яких буде відбуватися виливок. Процес цей нескладний.
Щоб виріб виглядав привабливо, його потрібно гарненько розфарбувати. Якщо у вас немає художньої жилки, краще запросити художника. Найчастіше їм стає хтось з родичів.
Якщо найняти професійних скульпторів, то бізнес можна значно розширити. У цьому випадку у виробництво можна додати створення більш масштабних фігур за індивідуальними замовленнями. Потрібні, звичайно, додаткові кошти, але і окупність буде на рівні.
Звичайно, такі садові фігурки з професійними фабричними виробами непорівнянні. Але і в цій роботі достатньо місця для творчості. Головне, щоб покупцям подобалося і клієнти знайдуться.












0 коментарі:

Дописати коментар