Home » » Чому вигідно інвестувати в нерухомість?

Чому вигідно інвестувати в нерухомість?

Одним з найбільш швидко розвиваючих ринків на даний момент є ринок нерухомості. Відповідно, ціни на цьому ринку ростуть і ростуть, і вкладаючи сьогодні, можна бути більш ніж впевненим, що завтра-післязавтра вкладене окупиться якщо не сторицею, то, швидше за все, не впаде в ціні і дозволить зберегти кошти.
Один з очевидних способів заробітку на нерухомості - купівля на первинному ринку або будівництво нової квартири або будинку, з подальшим перепродажем через деякий час на вторинному. Також, не варто забувати і про те, що поки ви чекаєте зручного вам повороту подій, можна використовувати нерухомість, власником якої ви є - жити в ній самому, з сім'єю, або здавати в оренду.
Що робити, якщо отримати дохід з нерухомості дуже хочеться, але початкового капіталу катастрофічно не вистачає? Тут теж є тривіальне, але цілком робочий і дієве рішення - іпотека. Іпотечне кредитування дозволяє придбати житло під заставу самого житла, при цьому від відсутньої суми залежить те, наскільки вигідно буде скористатися даною схемою кредитування - можливо, не варто влазити в боргову яму заради чотирикімнатної квартири в центрі, а обмежитися більш скромним варіантом, і при цьому максимально оптимізувати свої витрати по кредиту.
Звичайно, нерухомість в центрі великого міста коштує дуже дорого. Тому в будь-якому випадку, перед придбанням або продажем квартири коштує навести довідки про репутацію всіх беруть участь в угоді сторін - ріелторської контри, банку, страхової компанії, приватної особи, аж до найдрібніших деталей, від яких часом залежить дуже багато.
Якщо посередництво в купівлі-продажу нерухомості - досить цивілізований бізнес, і шахрайство в ньому - вже давно моветон, то будівельні компанії нерідко підносять своїм клієнтам неприємні сюрпризи. Справа навіть не в якості робіт, це зараз контролюється легко і швидко, найчастіше будівельники економлять на ліцензії, дозволи і інших дорогих документах, і вже готовий до експлуатації будинок, через проблеми з документацією, роками стоїть незаселеним, хоча квартири в ньому вже продані.
Тому, купуючи нерухомість, для себе або з метою перепродажу, не варто гнатися за дешевизною, найчастіше тільки добре ім'я і багаторічний досвід роботи на ринку може служити гарантією надійності угоди!

2 коментарі:

  1. Ви шукаєте бізнес-кредит, особистого кредиту, іпотечного кредиту, позики на покупку автомобіля, студентські позики, позики консолідації заборгованості, незабезпечених кредитів, і так далі .. Або ти відмовився кредиту банком або фінансовою установою по одному або кількох причин. Ви перебуваєте в правильному місці для кредитних рішень! Я приватний кредитор, я видавати кредити компаніям і фізичним особам за низькою і доступною відсотковою ставкою 3% річних. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами через.
    stegermichaelonline@gmail.com

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А нам потрібен інвестор у розширення проекту в сфері нерухомості. Компанія KRAFT Capital GCI (Group Company International)

      Видалити