Home » » Як знайти додаткове джерело доходу?

Як знайти додаткове джерело доходу?

Упевнений, що у ваших планах фінансове питання займає далеко не останнє місце. Так, можна мріяти про дорогі речі, далекі подорожі і великі звершення, але дуже часто все впирається в банальна відсутність грошей. І якщо ваше керівництво ніяк не відгукується на натяки про підвищення зарплати, а ваша бабуся і раніше перебуває в доброму здоров'ї, то саме час звернутися в бік інших джерел грошей. Для їх виявлення іноді буває досить озирнутися по сторонах і поглянути на знайомі речі свіжим поглядом. У цій статті ми допоможемо вам це зробити.

Старі речі

У кожної людини, в кожному будинку знайдеться деяка кількість речей, які ніким не використовуються і, загалом-то, не потрібні. Це можуть бути як вживані, так і абсолютно нові предмети побуту, одяг, сувеніри, побутова техніка. Позбувшись від них, ви не тільки наведете порядок в домі, а й поповните свій рахунок.

Товари ручної роботи
Якщо ви що-небудь добре вмієте робити руками в стилі декоративно-прикладного мистецтва, то ви можете продати свої роботи через спеціальні сайти. Цілком можливо те, що вам здається милою дрібничкою, іншим здасться неповторним шедевром ручної роботи. А може бути ви навіть зможете побудувати на цьому свій бізнес!
Послуги
Чи подобаються вам діти або тварини? А може ви любите проводити час в компанії літніх людей? Тоді чому б не присвятити свій час турботі про тих, хто цього потребує, отримуючи при цьому не тільки моральне, але й матеріальне винагороду? До того ж, це прекрасний спосіб соціалізації.
Фріланс
Якщо ви вмієте писати, малювати або програмувати, то можна продати свої роботи на спеціальних біржах для позаштатних співробітників. Це допоможе вам не тільки отримати додатковий заробіток, але і обзавестися потрібними зв'язками, досвідом і, можливо, навіть переросте в щось більше, ніж проста підробіток.
Консультації й навчання
Якщо ви досконало володієте своєю спеціальністю, якщо є авторитетом у своїй галузі, то чому б вам не передати частину свого досвіду у вигляді консультацій, лекцій або уроків? За розумну винагороду, зрозуміло.
Сперма
Так, згоден, спосіб нетрадиційний. Але приносить гроші, не вимагає тривалого навчання :) і, до того ж, слугує цілком благородним цілям допомоги бездітним парам.
Донорство яйцеклітини
Та ж тема, але набагато більш складна і високооплачувана. Анонімна процедура, в результаті якої донор отримує деяку суму грошей, а бездітні подружні пари - можливість стати щасливими батьками.
Рекламне місце в блозі
Якщо ви ведете блог на цікаву вам тему, то рано чи пізно він збере навколо себе деяку аудиторію однодумців. А там і рекламодавці з'являться. Таких прикладів в мережі величезна кількість.
Редагування
Може бути, ви не дуже хороший автор, але точно знаєте, як розставити коми навіть у самому складному реченні і скільки букв «ф» в слові професор? Тоді ви будете просто незамінні на посади редактора або коректора. Звичайно, сучасні текстові процесори складуть вам деяку конкуренцію, але при настільки швидко прогресуючому рівні безграмотності, що продукується сучасною системою освіти, ви ще довго будете затребувані.
Обробка фото
Якщо ви добре знайомі з Photoshop або Gimp, володієте прийомами обробки, маніпуляції або відновлення знімків, то ви можете перетворити своє хобі в дохід! Діапазон можливих замовлень тут просто величезний: від весільних салонів і приватних фотомайстерень до власників сайтів і друкованих видань.
Золоті прикраси
Культ золота виник в незапам'ятні часи, але до цих пір відзначається дуже багатьма. Якщо ви не належите до їх числа, то саме час дістати з шкатулок ці блискучі дорогі дрібнички і звернути їх у щось справді цінне.
Порожні кімнати в своєму будинку
Так, пустити сторонніх людей у ​​свій будинок може бути досить важко, перш за все, психологічно. Однак якщо ваше фінансове становище змушує шукати додаткове джерело доходу, то такий спосіб не тільки допоможе звести кінці з кінцями, але й, можливо, подарує вам цікавих приємних сусідів.
Ігрові досягнення
Чи вірите ви чи ні, але деякі цілком серйозні люди здатні за особливо цінний меч із зуба дракона або плащ-невидимку заплатити цілком реальні гроші! А навколо деяких популярних ігор вже склалася розвинена тіньова економіка, яка дозволяє перетворити свої досягнення в цілком відчутні грошові знаки.
Фотографії
А як щодо того, щоб перетворити ваші аматорські фото в джерело постійного додаткового доходу? У мережі досить фотохостингів, які з радістю представлять ваші знімки потенційним покупцям. Таку роботу не можна назвати занадто високооплачувану, однак заробіток цілком реальний і не так важкий, як здається.
Метою цієї статті не було, зрозуміло, перерахування всіх можливих способів заробітку або реклама небудь унікальної методики отримання багатства. Швидше за все, це просто спроба звернути вашу увагу, що кожного з нас оточує незліченна безліч можливостей, які ми просто не використовуємо.

0 коментарі:

Дописати коментар