Home » » Ідея для бізнесу: заробіток на власних відеокурсах

Ідея для бізнесу: заробіток на власних відеокурсах

Сьогодні я хочу поділитися з вами однією з найкращих ідей бізнесу в інтернеті. Ми будемо говорити про створення навчальних відеоуроків і їх подальшої реалізації.
Кожен з вас є фахівцем у галузі. Можливо, хтось і вас просто недооцінює себе, але я з 100%-ою впевненістю можу сказати, що в кожному з вас є певні накопичені з роками знання і вміння. І також я можу стверджувати, що ці ваші знання напевно бажають отримати багато користувачів, блукаючих по просторах всесвітньої павутини.
Залишається тільки якимось чином передати свої знання всім охочим і отримати за це гарну грошову винагороду. Найпростіший спосіб зробити це - створити власні відеоуроки з тієї чи іншої теми. Це можуть бути як окремі записи, так і єдиний покроковий навчальний відеокурс .

Для створення відеоуроків з екрану комп'ютера (запис з екрану ) вам буде потрібно комп'ютер , навушники з мікрофоном (або просто мікрофон ). Інший варіант створення записів реалізується за допомогою звичайної відеокамери. Який варіант вибрати - залежить від тематики ваших відеоуроків .
Отримувати за свої навчальні відеозапису грошові кошти можна кількома способами:

Продаж відеокурсу на DVD. 
Один з найпоширеніших способів заробітку на навчальних курсах. Вам необхідно буде налагодити процес оплати ( в мережі є кілька сервісів, що автоматизують даний процес ) і знайти партнерів для просування вашого продукту. Доставку  можна здійснювати  або поштою, або будь-якою службою доставки.
Продаж онлайн-версії відеокурсу або ж окремих уроків. Реалізується так само, як і в попередньому випадку. Тільки доставляються уроки покупцеві через інтернет.

Створення платного закритого сайту. 
У даному випадку створюється сайт, де ви публікуєте уроки з певної теми. Доступ до матеріалів сайту - платний . Оплата помісячно (або як вам зручно). Малопоширений, але дуже перспективний спосіб заробітку на власних відеоуроках.

Найлегший спосіб.
Якщо у вас нема бажання створювати свій сайт, просувати його, робити рекламу свого продукту і займатись іншими марудними справами, то ви можете просто викласти свої курси на You Tube і підключивши партнерську програму, ви зможете заробляйти на переглядах ваших курсів.
Вам не потрібно буде шукати клієнтів, вони вас самі знайдуть.
Ваш заробіток буде залежати від кількості переглядів
1,000 переглядів = $3
10.000 переглядів = $33
100.000 переглядів = $330
1.000.000 переглядів = $3300
Який би спосіб ви не вибрали, він відкриє перед вами нові перспективи та нові горизонти вашого власного бізнесу.