Home » » Заробіток на додатках «Вконтакте».

Заробіток на додатках «Вконтакте».

Соціальні мережі сьогодні займають дуже важливе місце  в нашому житті, для когось це можливість поспілкуватись із друзями і близькими, для когось це можливість  вбити час, а для декого це вже залежність. 
Однак не всі знають, що в соціальних мережах можна організувати хороший і прибутковий бізнес.
Наприклад, соціальна мережа «Вконтакте» підтримує платформу Flash API для програмування додатків. Тому, сьогодні будь-який розробник додатків у форматі Flash, може створити свій бізнес прямо на платформі соціальної мережі.
Додатками можуть бути різні корисні програмки, а також, ігри. Заробіток йде з кількості голосів. Один голос оцінюється в сім російських рублів. А тепер, уявіть, скільки можна зібрати голосів з більш ніж 120 млн. користувачів «Вконтакте»! Багато авторів ігор на платформі Flash API отримають у найближчий місяць більше 1 000 000 гравців! Якщо, кожен з гравців проголосує, то прибуток учасника складе 7 000 000 рублів! Звичайно, це все в ідеалі, і створити такий популярний додаток дуже непросто, але кілька тисяч гравців в перші 1-2 тижні зібрати цілком реально.
Зрозуміло, що не багато хто з читачів зможе створити свій додаток для «Вконтакте». Ну а навіщо його створювати самостійно? Вам необхідно лише придумати оригінальну ідею, а все інше зроблять професійні програмісти за окрему плату. Загалом , витративши один раз 7000 - 12000 грн., можна отримувати десятки, і навіть сотні, тисяч прибутку щомісяця.