Home » » Ціна на товар - звідки така величезна націнка?

Ціна на товар - звідки така величезна націнка?

Хто ж бере участь у формуванні ціни на товар і звідки вона така береться? Ми всі скаржимося на високі ціни на все, і самі продовжуємо розкручувати споживчу ланцюжок купуючи дорого непотрібні товари. покупець може регулювати кому з підприємців процвітати, а кому закриватися. Якщо хочеш комусь допомагати-просто купуй у нього. У бабусь, що продають вирощену самостійно зелень або виноград, у дідусів, які збирають груші зі своєї ділянки.
Як формується ціна в роздробі?
Виробник - особа, спочатку створює продукцію. В Україні виробник - саме нещасна істота. На нього нападають масово перевіряючі інстанції і вимагають відповідності товару масі норм, одні правил пожежної безпеки чотири томи. Плюс вимоги з безпеки та інші, інші, інші. І зарплату виплачуй без конвертів, і податки всі заплати (ПДВ - це податок, спеціально вигаданий для зниження виробництва в Європі в момент надлишку товарів). У підсумку в Україні вигідніше продавати, ніж виробляти. Торговцю простіше втекти від перевірки, покотити візок і забути про проблему. Виробник же прив'язаний до місця самими засобами виробництва. Китай заполонив всі прилавки, створивши у себе передумови для збільшення виробництва. Торговцю на даний момент дешевше купити м'ясо в Китаї, Австралії, Польщі, ніж вирощувати тварин на території України.
При завезенні товару з-за кордону на товар лягають такі витрати:
Податки при ввезенні, і витрати, пов'язані з митницею в цілому.
Транспортні витрати - упаковка, доставка, навантаження, вивантаження, створення температурних умов, вологості, обробка від паразитів.
Націнка імпортера - це компанія, у якої є власник, штат, офіс, податки, бухгалтер, транспортні витрати, телефонні дзвінки, та інші накладні витрати.
Далі імпортер знаходить дилера по країні - це люди, які будуть поширювати товар по містах і селах. Схема роботи дилера нічим не відрізняється від схеми роботи і у нього приблизно аналогічний перелік витрат.
Дилер знаходить в кожному місті чи області регіонального дилера. Це може бути в одних випадках найманий працівник, а в інших - компанія, так само має свій перелік витрат.
І тільки тут ми бачимо появу на сцені роздрібної торгівлі. Роздріб бере товар у регіонального дилера, і продає з націнкою 30-50%.
Великі супермаркети йдуть простіше - вони беруть у імпортера товар або самі є імпортерами, що дозволяє їм продавати товари дешевше, ніж дрібні роздрібні точки.
Підсумкова націнка на товари може бути від 50% до 150%. У Великій Кишені (супермаркети Україна) з'явилося оливкове масло за ціною 49 гривень. (1 долар - 8,12 гривень) за літр, що при вхідного ціною в Україну в розмірі 29 гривень - вже менш грабіжницька ціна, ніж була скрізь до цього.
Що робити дрібному торговцю?
Дрібному торговцю доводиться шукати товар дешевше. Але зважаючи маленького обороту він не зможе брати товари за тією ж ціною, що великий магазин або мережа, і в підсумку програє. Ми пішли шляхом, що дозволяє всім одержати доступ до низькими закупівельними цінами. Якщо вас цікавить дана система та участь в ній - ласкаво просимо.
Ми звертаємося до імпортерів з уже готовим великим замовленням і отримуємо знижку і товар за конкурентноздатною ціною. Кожен окремо підприємець з однією або декількома точками не зможе отримати таку ж знижку сам.
У цьому випадку ви отримаєте ціну значно відрізняється від роздрібної. Безумовно, що даний процес вимагає часу і організації комплексних замовлень по кожному новому напрямку.
Що робити споживачеві? 
Об'єднуватися в споживчі спілки, закуповувати товари разом з іншими споживачами і знижувати свої витрати. Таким чином торгівлі доведеться знижувати націнки або померти.

1 коментарі:

  1. Я так счастлив сегодня, потому что Бог сделал это для меня после того, как я пережил трудные времена с другими кредиторами, и ничего не получалось, я хотел потерять веру и надежду, но мне все еще нужно оставаться сильным и преследовать то, что я ищу. Я счастлив сегодня, потому что Бог направил меня в лучшую Кредитную компанию, и я ни о чем не пожалел, связавшись с ними, и мое сердечное желание было удовлетворено, и мне дали указанную сумму, которую я просил (300 000,00 долларов США), деньги были заплачены в мой аккаунт после двухнедельного разговора с компанией, и они не напрягли меня и не почувствовали головную боль при получении этого кредита от них, других членов моей семьи и друзей, которых я направлял, чтобы все они тоже получили свой кредит, я буду любить вас связаться с lfdsloans@outlook.com / whatsapp + 1-989-394-3740. , и получить свой кредит быстро, и это безопасно и быстро, у вас, у которых нет надежды, веры и всего, что у вас есть, только во имя получения кредита и ничего не получается, держите пари, если вы попробуете этого человека по имени Бенджамин, вы никогда не будете пожалеете о чем-нибудь, и ваш запрос на кредит будет одобрен, и он будет выплачен непосредственно на ваш банковский счет, поэтому поторопитесь сейчас и свяжитесь с быстрым ответом по WhatsApp + 1-989-394-3740. попросите любой тип займа, и он будет вам предоставлен. Желаю тебе всего наилучшего

    ВідповістиВидалити